Zakuro gallery

Fanartok és más rajzok Zaku kicsi kuckójából

Fastest man alive

2017. április 25. 19:22 - ZakuTheSurvivor

 

theflash.jpg

Bevallom a 2. évad óta leszakadtam a CW féle Flash sorozatról, de a szuperhős iránti rajongásom közel se állt meg itt. Az elmúlt időben szerencsém volt kézbe venni néhány igen érdekes képregényt is, amik közül főleg a New 52 rajzolása tetszett meg igazán. Bár az én rajztudásom ennek a közelében sincs, ez nem szegte kedvemet az alkotástól. 

Tovább
Szólj hozzá!

A dohányzás halált okoz...

2017. április 25. 18:57 - ZakuTheSurvivor

Digitális festészet, avagy mi történik ha már unod a banánt. Az első feladat egy csendélet volt, a szokásos unalmas kompozíciójával, utána viszont szerencsére kedvünkre választhattunk mintát. Van Gogh képei elég érdekesnek ígérkeztek, végül a Skull of a Skeleton with Burning Cigarette c. képét választottam alapul. Elég beteg, nem? Az ecsetkezeléssel mindig hadilábon álltam, de ez az egyik kevés "jobban" sikerült rajzaim egyike. 

Szólj hozzá!

Betekintés a kezdetekbe

2017. április 25. 18:27 - ZakuTheSurvivor

A nagy hétvégi mozidélután következtében újra illusztrátor elé ültem, és ez alkalommal Superman került terítékre. Henry Cavill arca elég nehéz feladat, mondjuk aki próbál már tőle Superman figurát keresni láthatta is ennek eredményét. Elég gyakran mellényúlnak az emberek, ezért talán felesleges is bonyolítani, én nem is akartam ennél részletesebben belemenni. A jövőben is várhatóak még DC Comics rajz, ezek főleg Blend tool-al fognak készülni. 

Szólj hozzá!